De største attraktioner i umiddelbar nærhed af Give Camping

Give camping er et rigtigt godt udgangspunkt til nogle af Danmarks største turistattraktioner.

Hvordan man bruger tiden. når man er på camping er jo op til en selv, men vi hører at mange børnefamilier, benytter f. eks. en tørvejrsdag, til at besøge  Legoland , Lego house,  eller Givskud ZOO og en regnvejrsdag til Lalandia, Herning Centret  eller Økolariet.

Det “voksne” publikum syntes også om Givskud ZOO og Økolariet, men i toppen af attraktionslisten ligger nok Kongernes Jelling, som er på UNESCO’s World Heritage List. Kører man lidt længere sydove.r finder man det andet af de 2 jyske steder som UNESCO har udpeget som verdenskulturarv nemlig Christiansfeld, som har fået UNESCOs vurdering, grundet byens særlige byplan.

I  nærområde finder du også Egtvedpigens GravBrunkulsmuseetRandbøldal-Museet, Landskabsskulptur i Tørskind Grusgrav, Vingsted Historiske Værksteder, Klovborg Kino og i den mere afslappede afdeling er der, 2 frisører og et enkelt sted med wellness og massage. Det der bliver svært, er at finde er tid til at kede sig.

LEGOLAND

Give camping er det perfekte udgangspunkt for et tur til Legoland. Kontrasten med skoven, som stort set omkranser campingpladsen, i forhold til det mylder af mennesker man møder i Legoland giver det perfekte pusterum, oven på en tur til en af verdens top attraktioner. Siden begyndelsen i 1968 har mere end 50 millioner børn og voksne besøgt LEGOLAND i Billund.

LEGOLAND er Danmarks største turistattraktion uden for København. Siden begyndelsen i 1968 har LEGOLAND indbudt til sjove og hyggelige oplevelser for hele familien – med udgangspunkt i børn i alderen 2-12 år. LEGOLAND parken er bygget af mere end 60 millioner LEGO® klodser, og give gæsterne en unik oplevelse af leg, fantasi, kreativitet og læring. (læs mere om alle nyhederne I LEGOLAND HER)

Givskud ZOO

Givskud løvepark er langt mere end løver. Vidste du at 1/3 af de ca. 70 forskellige dyrearter i GIVSKUD ZOO er truede.
I Givskud hører bevarelse af truede arter til en af de vigtigste opgaver, og vi syntes at det er rart at vide, at dyrene i Givskud ZOO kommer i første række.

Endnu flere dinosaurer
Dinosaur Parken i GIVSKUD ZOO viser den største dinosaur udstilling nogensinde i Danmark. I 2017 kan du se endnu flere dinosaurer, over 40 i alt, i naturlig størrelse – fra den allerstørste planteæder på omkring 40 meter til den dødsensfarlige kødæder, Tyrannosaurus rex.

Du finder Givskuds ZOOs hjemmeside HER

Køb billetter til Givskud ZOO i receptionen og slip for køen i Givskud – priser voksen: 190 kr og børn: 95 kr

LALANDIA

Ferie- og aktivitetscenter i Billund. Dette ferie- og aktivitetscenter indeholder blandt andet Nordeuropas største vandland.

I Lalandias arkade område er der indrettet et bowlingcenter, minigolfbane, ”Little Vegas” med aktivitets maskiner, ”High Jump” trampoliner og meget mere.
Et af de helt store tilløbsstykker i arkaderne er Monky Tonky Factory, Her kan børnene lave deres helt egen bamse.
I Lalandias feriecenter ligger også det populære og meget børnevenlige Monky Tonky Land. Her findes masser af aktiviteter for børn, bl.a. LEGO® område, boldrum og klatrejungle mens der også er mulighed for at deltage i bollebagning, bolsjekogning og ansigtsmaling på udvalgte tidspunkter.

Give Golfklub

Give Golfklub skriver således på deres hjemmeside:

“Give Golfklubs baneanlæg består af en dejlig 18-hullers golfbane, en 6-hullers Pay & Play-bane, samt driving range og træningsområder. Greenfee inkluderer gratis træningsbolde på driving range og fri adgang til par 3-banen. Husk at tjekke, om du har mulighed for at opnå rabat. Har du brug for yderligere information, er du altid velkommen på klubbens kontor.”

Du kan læse mere om klubbens Greenfee og Greenfee-aftaler HER

Give-Egnens Museum

Give-Egnens Museum er bestemt også et besøg værd og så ligger det kun 1,7 km (20 minutter på gåben) væk

Museet lægger særlig vægt på landbrugets, håndværkets og hedebefolkningens vilkår i nyere tid og stationsbyens udvikling og afvikling. Museets ønsker at klarlægge, hvordan befolkningen “i det nøjsomme udkantsområde ændres til byboere, og hvordan erhverv og industri tilpasses det foranderlige liv”.

Museet har en del arrangementer og måske er der et der var interessant for dig og din familie. Du finder deres kalender HER

.