Er du på udkig efter noget lækkert take away? altså take away som i at, maden er lavet på lækre friske råvare. Så burde du overveje take away fra Give Cafeteria.

Det kan være alt fra hverdage til weekenden hvor at, man har brug for noget lækkert og hurtigt mad, som man ikke selv skal tilberede. Du kan spare en masse af din tid og energi, på at hente take away hos Give Cafeteria. Det eneste du selv skal gøre er at hente maden, når vi har den klar til dig.

Take away fra Give cafeteria, er ikke ligesom fastfood - selvfølgelig er det hurtig mad, men det er en lækker take away løsning af rigtig høj kvalitet.

Take away af høj kvalitet

Vi laver udelukkende take away af høj kvalitet, vi laver alt mad fra bunden af, om det er dagens middag eller vores okse burger, alt er lavet af de bedste råvare.

Det er også muligt at spise maden i vores cafeteria. udover take away har vi også lokaler til diverse events og selskaber såsom konfirmationer, begravelser, fester osv. Give Cafeteria har åbent hele året rundt.

Vi glæder os til at tage imod jeres bestilling.

Ring og bestil din mad fra Give Cafeteria

Står du og skal bruge mad ude fra? Så ring til os i dag og bestil dagens middag, eller andet take away.

Vi har blandt andet dagens middag fra onsdag til søndag til kun 65 her - tjek vores menu ud her derudover kan du finde vores take away menu her

Du kan ringe og bestille mad på 75 73 11 34